Skal du studere i København?

København er et fantastisk sted at studere. Det er ikke uden grund, at flere og flere flytter til den danske hovedstad for at tage en uddannelse. Det kan derfor være en god idé at få styr på de vigtigste ting, inden du tager springet. Her får du et par gode råd til, hvad du skal tænke over, inden du vælger København som din uddannelsesby.

Er du interesseret i at bo i København?

Hvis du skal studere i København, er det en god idé at tænke over, om du er interesseret i at bo i København. Er det noget for dig? Hvis du ikke bor i København, hvorfor har du så valgt at studere her? Er det fordi, det er her uddannelsen er? Eller er det fordi, du har noget særligt, du gerne vil se og opleve? Det er også vigtigt at tage med i overvejelserne.

Har du råd til at studere i København?

Når du skal studere i København, så skal du også kunne betale for det. Det er dyrt at bo i København, og det er også dyrt at leve her. Der er selvfølgelig mulighed for at få SU, men det kan godt være svært at mærke de økonomiske konsekvenser, før man først er flyttet. Det er derfor en god idé at lave et budget på forhånd, så du har styr på, hvad du har råd til. Se her hvordan du kan gøre.

Er København det rigtige sted for dig?

København er et fantastisk sted at studere, men det er også vigtigt at tænke over, om København er det rigtige sted for netop dig. Husk at overveje hele billedet, når du skal vælge uddannelsessted. Det handler ikke kun om at vælge det sted, der ligger tættest på din bopæl eller det sted, der har det største udvalg af uddannelser. Det handler også om at finde det sted, der passer til dig.