Husk skoletiden i mange år

En blå bog er ikke kun til gymnasier.

Folkeskoler og efterskoler skal ikke snydes, de sidste 10 år bør have en plads i bogreolen.

I stedet for at smække en blå bog sammen på skolens farveprinter, så kan eleverne få glæde af minderne i en rigtig bog i mange år, en bog som kan holde til at blive vist frem til alle de gamle elevdage, til fremtidige børn og børnebørn.

Bøgerne kan trykkes i softcover, som også er kaldet “paperback” eller “blødt omslag” helt ned til 5 stk. med 24 sider og helt op til 140 sider, hvis efterskolen skal have en samlet bog. Vælger man en hardcover bog, kan sidetallet komme helt op på 196 sider uden at det bliver et “special” tryk.

Indholdet designer eleverne selv og kan opsætte det i både, word, google docs eller hvad end der kan gemme og eller eksportere en PDF fil.

På Blå bog siden her, kan der downloades skabeloner til indholdet, og når det er klaret, kan omslaget designes online i samme omgang som bestillingen.

Priserne varierer afhængig om typen af omslag, størrelsen på den blå bog og hvor mange sider den skal indeholde.

Et godt eksempel til en skoleklasse kan være f.eks. 24 bøger med 24 sider hver, så koster hver bog under 41 kroner. Skulle man ønske at have en side med billeder, en side med forord fra en lærer eller en blank side til håndskrevne beskeder, så kan man nemt tilføje ekstra sider, hvilket kun forøger prisen pr. bog med ca. 1 krone for hver 4 sider.

Er det en paperback bog med 48 eller flere sider, bliver den endda limet i ryggen som en rigtig bog, ellers bliver den stablet. Uanset antallet af sider, får en softcover bog et lækkert omslag i fuld farve på 250 gram silk papir med mat eller blank overflade. I sammenligning er et almindeligt printerpapir ca. 80 gram.

Indholdet i bøgerne trykkes på 100 gram papir, så en smule kraftigere end almindeligt printerpapir. Bøgerne trykkes på begge sider, som i en rigtig bog.

Skal i have kåret klassens klovn, og klassens stræber, så kan i bestille en badgepakke med 24 badges, trykt i fuld farve, og beklædt med plast, så dit bage kan holde lige så længe som den blå bog.

Ha en rigtig god sidste skoledag.