Happenings – hjælper skoler med at holde sikre fester

Dette indhold er sponsoreret.

Happenings hjælper skoler med at holde sikre fester ved at verificere alle studerende i Danmark gennem Unilogin og WAYF. På den måde er det ikke længere muligt som udefrakommende at deltage til skolens fester.

Happenings er løsningen, der gør det muligt for alle elever at dele deres oplevelser med hinanden. Platformen opfordrer til at være en del af det sociale liv, og mindsker derfor ensomheden, bidrager til bedre trivsel samt mindsket frafald. 

Skolerne har brug for et sted, hvor de kan samle alt det, der sker på skolen. 

Det kan være alt fra festlige anledninger til foredrag og koncerter. Skolerne kan derfor bruge Happenings til at håndtere alt det sociale, der sker på skolen – både det sjove og det seriøse.

Gymnasier, universiteter, erhvervsakademier og efterskoler har alle én ting til fælles – de har brug for at have godt styr på deres administration. Heldigvis er det netop, hvad Happenings sørger for. Med Happenings bliver det nemmere end nogensinde før at holde styr på alle skolens aktiviteter.

Ud over en intuitiv app sikrer nicheudviklede features, at man altid har styr på, hvad der foregår – uanset om man kommer fra ledelsen eller et af skolens udvalg. Og det er ikke kun Happenings selv, der synes, at Happenings er det bedste valg for uddannelsesinstitutioner.

“Rigtig mange skoler i Danmark har fundet Happenings velegnet til deres behov – og det er vi selvfølgelig rigtig glade for!” udtaler Rasmus Jensing.

Happenings sørger for at alt i forbindelse med at møde op i døren går hurtigt, fordi der bare skal et swipe til for at gæsten blive registreret som fremmødt.

Alle billetter er digitale, og fungerer som både et adgangsbevis og et digitalt studiekort, fordi informationerne på billetten er verificeret af Børne- og Undervisningsministeriet. Det betyder også, at skolen kan følge med i hvem der deltager i festen, hvilket giver et ekstra lag af sikkerhed.

Som led i at Happenings tilbydes til uddannelsesinstitutioner er platformen ISAE 3000 GDPR certificeret, hvilket giver skolerne tryghed ved brugen af Happenings. Dette er en international GDPR standard, som sikrer at data bliver behandlet korrekt, og at informationer ikke bliver misbrugt eller udleveret til tredjeparter i usikre tredjelande. 

Hvis man er ude efter et sted, hvor man kan holde sikre fester, og hvor alle elever kan dele deres oplevelser, så er Happenings det rette sted. Det er gratis for alle gymnasier og universiteter at blive tilsluttet Happenings. Læs mere her om Happenings.