Gode råd er ikke altid dyre 

“Nu var gode råd dyre”, har man ofte læst i spændende romaner eller eventyr. Men sådan behøver det ikke altid at være. Her på siden kan man finde masser af gode råd til både det ene og det andet. Det kan være uhyre nyttigt, hvis man har et problem, at der så lige er nogen, der har gidet at sætte sig ned, og skrive nogle gode råd til, hvordan man får løst det. “Problemer er til for at blive løst”, har man også læst eller hørt mange gange. Og det er jo også rigtigt. 

Hvis man har spildt noget fedtet på sin skjorte, så er der et godt råd, som siger, at man bare skal smøre lidt opvaskemiddel på den fedtede plet, inden man vasker den. Så er pletten mirakuløst forsvundet, når skjorten kommer ud af maskinen. Og hvis man er nedtrykt og ikke kan finde mening i det hele, så skal man bare går en tur i den skønne forårsskov, så kommer man, med stor sandsynlighed, glad hjem igen. Der findes masser af gode råd, og det er bare om at tage dem til sig. 

Søger du en partner eller bare sex? 

Hvis du bor på Randers-egnen, og trænger til noget kærlighed eller et godt knald, så find sex i Randers på et kendt dansk datingsite. Her kan du gratis sexdate hele ugen, eller i en måned, alt efter hvor hurtigt det går med at få bid. Der er altid et godt råd at finde, uanset hvor i landet du befinder dig, og hvad du end måtte have af problemer. 

Klog på lidt af hvert 

Man bliver klogere af gode råd, det er der ikke nogen tvivl om. Hvis man vil have kaffen til at smage bedre, så skal man ikke hælde spilkogende vand på, men lade de køle ned til 89 grader. Så smager kaffen meget bedre. Endnu et godt råd, som mange benytter sig af dagligt. Om det virkelig passer, det må man selv smage efter. Husk bare at hælde koldt vand på elkedlen, for varmt vand er af meget dårligere kvalitet og kan indeholde farlige bakterier. Og hæld så kaffen på en tæt termokande bagefter, for det er luften, der gør kaffen bitter. 

Hvis du glemmer at tjekke ud og ind i S-toget, så sørg altid for at have dit rejsekort i hånden, når du rejser, og glem ikke at skrælle kartoflerne inden du koger de, for skralden er kartoflens forsvarsværn. Det kan være fyldt med farlige plantebaserede kemikalier. Der er masser af gode råd at hente alle mulige steder. Drik ikke vinen lige når du har taget proppen af, men lad den stå at trække i mindst en halv time, før du hælder den op.