Sådan optimerer du bedst pladsen på badeværelset

Mange mennesker ville aldrig klage over at have for meget plads, og især ikke når det handler om badeværelset. Dette gælder især husholdninger, der må nøjes med et enkelt badeværelse, hvilket netop kan give dette værelse en multirumsstatus. Det er her alle familiemedlemmer både går på toilet, i bad, lægger make-up, udfører hudplejerutine og børster tænder. Så pladsmangel i badeværelset kan altså være ganske reelt for mange husholdninger. Derfor skal man tænke i nye baner, der vedrører, hvordan man bedst muligt optimerer plads og opbevaring i badeværelset.

Udnyt alt pladsen

Når man nu ikke har uendeligt med plads i det lille badeværelse, bliver man nødt til at gøre brug af alt den plads, som man har. Og dette gælder eksempelvis også skabet under vasken, som mange familier af en eller anden grund vælger at overse i jagten på plads. Hertil kan man blandt andet anskaffe sig opbevaring, der hægter sig på lågen til skabet og derigennem egentlig skabe en ”ny” hylde. Derudover er det også ideelt at investerer i nogle opbevaringskasser til dette skab, så rodet ikke bare hober sig op igen med det samme.

Stablevenlige opbevaringskasser

Opbevaringskasser til badeværelset er et vaskeægte musthave, men man kan faktisk gøre disse kasser endnu smartere. Og det er ved at få fingrene i nogen, der er designet til at kunne stables. Dette kan især spare på pladsen på den vertikale led, da men så kan have flere ting ovenpå hinanden i stedet for blot ved siden af.

Hair tools

Er man en husholdning, der måske har et lidt forhøjet antal af hair tools, ved man at dette optager ekstremt meget plads i skufferne på badeværelset. Det er derfor smart at anskaffe sig et stativ eller anden type opbevaring til netop dette, da disse nærmest kan halvere andelen af den plads, som udstyret optager.