Sådan indretter du moderne, børnevenligt og stilrent

Har du og partneren en vision om at indrette moderne, børnevenligt og stilrent, har I høje ambitioner – men dog ikke nødvendigvis for høje ambitioner. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre. Det handler blot om, at I kan finde de rette produkter, og at I er villige til enten at punge flere penge ud eller at søge mere flittigt.

Børnevenlighed

Børnevenlig indretning er mange ting. Det handler bl.a. om, at hjemmet skal være sikkert at befærde sig i for børn. Eksempelvis bør knive ikke hænge lavt på en væg, hvor husets børn kan få fat i dem, for det vil kunne skabe en farlig situation for dem. Derudover handler det dog yderligere om, at hjemmet skal tilpasses børnenes behov. Dette kan for eksempel gøres ved at indrette med møbler fra bObles – køb bObles her. Du kender garanteret allerede den ugemene bObles-elefant. Den samt mange andre møbler og indretningsgenstande kan du købe hos luxkidz.dk.

Modernitet

At indrette moderne kræver fokus på nutidens tendenser og særlige trends. Her kan man eksempelvis tage inspiration fra et par programmer i fjernsynet, hvor der renoveres eller kigges på moderne huse og kommenteres på, hvordan deres indhold er i forhold til, hvad der gennemsnitligt foretrækkes af nutidige boligkøbere. Det handler bl.a. om at kunne indrette sig enkelt og overskueligt med en dæmpet og relativt smal farvepalet. Det er meget almindeligt at holde sig til hvid og sort og derudover vælge en enkelt farve eller to at supplere med på et par vægge rundtomkring i boligen.

Stilrenhed

Stilrenhed lægger sig i høj grad op af modernitet. Dette er mere koncentreret om selve det at holde sig til én stil i stedet for at virke ubeslutsom og blande tyve forskellige indretningsstile sammen. Du kan dog også træffe et bevidst, stilmæssigt valg om netop at blande en masse stilarter for at skabe et særligt udtryk.