Få ro i krop og sind til studierne med en god massage

Det kan til tider være stressende at være studerende, og bølgerne kan gå højt, ikke mindst i eksamensperioderne. Derfor kan en god massage vise sig at være en god investering, hvis du kan få plads til den i studiebudgettet.

 

Av, av, av! Nakken værker af at have hovedet i bøgerne, og ryggen driller, selvom du langt fra er gammel. Der kan være mange gode grunde til at give kroppen en kærlig behandling i form af en massage. Det kan nemlig skabe mere ro i både krop og sind til studierne.

Skab plads til massagen i SU-budgettet

Du kunne nok godt tænke dig at ligge på massagebriksen og blive forkælet med en afspændende behandling. Men hvordan får man lige plads til en massage i et presset SU-budget? Det er et godt spørgsmål, som heldigvis også har mange gode svar.

 

Nogle idéer kan være at lægge lidt (blot en hundredekroneseddel eller to) til side hver måned, at ønske dig et tilskud eller et gavekort eller at lave et loppemarked. Sidstnævnte kan faktisk være en både sjov og hyggelig aktivitet, og måske kan dine medstuderende få glæde af nogle af dine aflagte sager?

Stress ned i eksamensperioderne

Oplever du at blive en smule stresset, når eksamen nærmer sig, eller en stor opgave skal skrives? Så kan en smule wellness og selvforkælelse være en god investering. Her kan du nemlig komme ned i gear, få en pause og få løst op for stressen.

 

Den stressede tilstand kan nemlig nemt sætte sig som spændinger i musklerne, så du både er spændt i krop og sind. Det kan faktisk gøre dig en smule tunnelsynet og i dårligere stand til at tænke kreativt og udføre opgaverne bedst muligt. Derfor kan en massage i mange tilfælde bestemt være pengene værd i de travle eksamensperioder.

Slip af med ømhed og smerter

Meget læsning og stillesiddende arbejde foran computeren kan godt resultere i en vis ømhed og endda smerter. Det kan være i nakke, skuldre eller ryg, og det kan godt gå hen og blive ret generende i længden. Det kan også gøre det sværere at koncentrere sig om studierne.

 

En massage kan være en hjælp i denne forbindelse, fordi der bliver arbejdet med musklerne og løsnet op for spændingerne. Nogle massager arbejder primært med de mere overfladiske lag i musklen, mens andre går mere i dybden.

 

Alt afhængigt af ømhedens og smerternes karakter kan du vælge, om du vil have en behagelig wellness-massage eller måske en mere hårdhændet Thai Massage. Der findes nemlig mange grene af massagekunsten, og det kan godt betale sig at undersøge, hvad der passer bedst til dig. På den måde får du mest muligt ud af investeringen i din velvære.