Hold den fedeste studenterfest

Så er det ved at være studenterfesttid. Årets studerende er efterhånden ved at være nået til vejs ende, så de endelig kan få den længeventede studenterhue på deres hoveder. Denne tid har været stressende med alle eksaminerne, men så er det rart at have noget at se frem til. Derfor skal du da lægge planer for den bedste studenterfest, så det rigtig kan blive fejret, at du endelig er færdig.

Pynt lægger stemningen for festen, så derfor skal du da have pyntet op i det lokale, du skal holde festlighederne i. Du kan finde diverse pynt med studenterhuer, så det burde ikke være helt så svært at pynte op med disse. Derudover kan du pynte op med bannere, balloner og lignende. Balloner kan du for eksempel lave i ballonbuketter i hvid og farven på din hue, eller vælge folieballoner, hvor der står ”Student 2022” eller lignende.

Derudover er det ved at være på tide at finde ud af menuen til din fest. Skal I have suppe, steg og is? Skal I overhovedet have tre-retters menu? Skal I selv lave maden eller bestiller I ude? Uanset hvad du vælger, så bliver dine gæster uden tvivl glad for lidt at spise – om det er tapas, pizza, buffet eller den helt store tre-retters menu.

Så skal der også noget drikkelse til en studenterfest. Vin plejer at være en god start, så gæsterne kan få noget vin til deres mad. Derudover er øl, cider og sodavand altid et godt bud på drikkelse, dine gæster vil kunne lide. Du kan også lave cocktails i store lemonadekrukker, så dine gæster selv kan skænke cocktails, der allerede er lavet.

Til sidst skal der selvfølgelig også noget godt musik til. Det kan være en fordel at have en god højtaler eller leje en, så I er sikre på, at alle kan høre det. Lav endelig en playliste, der kører på repeat, som folk eventuelt kan tilføje sange til.