Brug tid med dine venner på nye måder

Venskaber fungerer ligesom forhold. Hvis der ikke nogle gange sker noget nyt, så sker der ingen udvikling. Det er derfor, at det nogle gange er rigtig fedt og givende at prøve noget helt nyt sammen i et venskab.

Her får du nogle idéer til at bruge tid med dine venner på nye måder.

Tag i escape room med dine venner

Hvis du og dine venner har lyst til en udfordrende og spændende aktivitet sammen, så er det f.eks. en idé at tage i et escape room. Det er et fysisk rum, hvor du sammen med dine venner løser en række gåder og udfordringer.

Det handler som regel om at samarbejde om en række gåder for at finde frem til en vej ud af det rum, som du og dine venner bliver låst inde i. Det er en sjov måde at lære at samarbejde på.

Der findes mange forskellige escape games med forskellige temaer. Nogle handler om at opklare et mordmysterium, mens andre handler om at slippe ud af et museum.

Udforsk og eksperimentér med nye retter sammen

Hvis der er noget, der er hyggeligt at gøre sammen med andre, så er det at lave mad. Hvis du og dine venner ikke plejer at lave særlig meget mad sammen, så er det en god måde at være sammen på. Der er helt sikkert en masse retter, som er spændende at eksperimentere med. Det handler bare om at søge inspiration og kaste jer ud i det.

Vær sammen uden mobil eller tv

Har du og dine venner også en tendens til hurtigt at sætte en film på eller at ligge på hver sin mobil? Nogle gange er det rart at være sammen helt uden nogen mobil eller tv. Det giver nemlig typisk anledning til nogle helt andre snakke og samtaler.