6 ting du bør have med dig på din næste festival!

sovepose

Mens det kan være virkeligt travlt at være studerende, skal der stadig være plads til at slappe af og genoplade sine batterier og hvilken bedre måde end at tage på festival? Dog kan det være vanskeligt at finde frem til lige præcist hvilke ting, man bør have med. Derfor har vi her samlet en liste over 6 absolut væsentlige ting at have med på en festival.

1. Et telt

Det er indlysende, at et af de vigtigste stykker campingudstyr til festivalen, er et telt. Hvis du tager på festival i Danmark med sine nogle gange lidt for våde somre, er det vigtigt, at du køber et telt med et indre lag (ikke med et enkelt lag), og at det er vandtæt og har et indbygget bundlag.

Vores andet tip er, at du også skal overveje vægten og pladsmanglen på festivaler, så pak ikke et 10-personers festtelt til hele dit campinghold. Vælg et let, men robust telt, for hvis du vælger et billigt telt, bliver det for spinkelt og falder sammen. Hvis du bruger for meget, bliver du ked af det, når du flader det ud efter en cider eller 10 cider. Så vær omhyggelig med valget af telt. Et pop-up telt vil være nyttigt, hvis du ikke er en ørn til slå telte op.

2. En sovepose

Selv om du måske er fristet til at danse hele natten, er en sovepose et af de vigtigste stykker campingudstyr til festivalen, for du bliver desværre nødt til at sove på et tidspunkt. Vælg helst en letvægtssovepose – den vil ikke kun være lettere at bære, men også hurtigere tørre, hvis du spilder en liter vin på den.

grafik

3. Ørepropper

Det er nok et af de mest glemte stykker campingudstyr til festivaler – ørepropper! Det er vanvittigt, hvor stor forskel ørepropper kan gøre, og hvor meget en god nats søvn kan påvirke den følgende dag. De er også super praktiske til en eftermiddagslur på diskoteket, når campingpladsen er i fuld festmode, mens du stadig har brug for at sove ud af gårsdagens cider.

4. En luftmadras

Der er intet værre end en hel dag med druk og dans uden søvn, men en oppustelig luftmadras garanterer en vellykket søvn og den lille hjemlige komfort, der hjælper dig med at glemme, at du befinder dig midt på en mark.

5. Sammenklappelige stole

Disse ting er det rene guld på festivaler, så selv om vi helt klart anbefaler, at du medbringer dine egne, bør du ikke investere for meget i dem, da i det mindste nogle af dem vil nærmest være garanteret at blive stjålet af personer, der glemte at bringe deres egne.

6. En køleboks

Selv om kølebokse kan være noget klodsede – kan de også bruges som et praktisk sæde. Når de er tomme, er det dog irriterende at have endnu en klodset ting at slæbe med sig hjem, så i stedet for en køleboks er en køletaske et ideelt alternativ. De kan foldes sammen, når de er tomme, hvilket sparer dig for en del pust, når du er på vej hjem.